Har du brug for hjælp?

Vejledninger

Vejledning: Foliedekoration

Skal du montere en foliedekoration - for eksempel et logo eller en kort tekst - på en plan overflade? Så finder du her en vejledning og en videoguide til, hvordan du nemt og problemfrit lykkes med det. 

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Folie i vand

Har du en større foliedekoration eller streamer, der skal monteres på en rude, lakeret plade eller plan overflade? Så kan du med fordel bruge denne metode med sæbevand, som gør det nemt at placere folien korrekt.

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Smartframe

Har du en smartframe med banner? Så viser vi dig her, hvordan du hurtigt og enkelt selv kan montere eller skifte banneret i rammen. Herunder finder du både en skriftlig guide og en film, der viser dig fremgangsmetoden.

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Filer til plotterafdelingen

Hvis du har en foliedekoration eller tekst, der skal udskæres, skal de igennem vores plotterafdeling. Herunder finder du en vejledning til, hvordan du leverer filer, der er trykklare til plot.

Download vejledningen her

Vejledning: Filer til printafdelingen

Skal du have printet kampagnemateriale, plakater, billeder eller lignende, så er det vores printafdeling, der tager sig af det. Se her en vejledning til, hvordan du leverer filer til print.

Download vejledningen her

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?