Digitale løsninger

FÅ DET DIGITALE OVERBLIK OG SPAR BÅDE TID OG PENGE

Arbejdet med konstant foranderlige projekter og processer kan tage pusten fra selv den bedste. De forskellige involverede aktører skal kunne finde hoved og hale i projektets mange informationer for at kunne løfte deres del af opgaven. Tvivl fører til forsinkelser, og det koster både tid og penge.

Med vores intelligente onlinesystem, BrandEasy, kan du styrke kommunikationen mellem alle parter og bevare momentum hele vejen igennem jeres proces. Fra idé til virkelighed inden for både tidsplan og budget.

På baggrund af mere end 35 års erfaring med projektstyring på tværs af brancher og opgaver har vi udviklet digitale værktøjer, der hjælper dig til en enklere proces, hurtigere håndtering og i sidste ende et bedre resultat.

I BrandEasy har vi samlet alle vores digitale løsninger, projektstyring, webshop, printshop og fil-deling for at gøre det mere overskueligt for dig.

Design, layout og koncept
Rådgivning og sparring
Produktion og logistik
Projektledelse og byggestyring 
Lager og distribution 
Montering, installation og service

BRANDEASY 

Holdepunktet, der sikrer en effektiv proces
Nøglen til succesfulde projekter er niveauet af gennemsigtighed, tilgængelighed og kommunikation. I et projekt med mange involverede med forskellige funktioner og fagligheder vil der altid være flere arbejdsprocesser i gang på én gang. Beslutningstagerne er måske til møde, imens håndværkerne har brug for svar - og får de ikke svar, fører det hurtigt til fejl og forsinkelser.

Her er BrandEasy jeres fælles holdepunkt, der samler alle relevante informationer ét sted. Til rådighed for alle medarbejdere døgnet rundt alle ugens dage i et let tilgængeligt og overskueligt system for alle – uanset branche og faglige forudsætninger. Det giver jer overblik over alt fra lokationer og lagerbeholdning til visuelle kommunikationselementer og kampagner. Kort sagt alt det, der sikrer en transparent og let tilgængelig kommunikation gennem hele processen, så hvert enkelt trin altid stemmer overens med jeres overordnede koncept.

Funktioner tilpasset til dine behov
Har du brug for et kampagneværktøj, der gør det nemt at håndtere distribution og produktion af kampagner, eller vil du have den fulde oversigt over lagerbeholdning, placeringer og forsinkelser? Forskellige behov kræver forskellige værktøjer og funktioner, og derfor har vi udviklet et fleksibelt system, der kan tilpasses dit enkelte projekt. På den måde undgår du og dit team at skulle forholde jer til unødvendige funktioner, men får et overskueligt og brugervenligt system præcis til jeres ønsker og behov.

Fra lokationsoversigten kan du for eksempel få adgang til individuelle lokationer, som indeholder åbningstider, specifikke dokumenter, dekorationsplaner og en liste over butiksspecifikke elementer såsom skilte, inventar og digitale skærme. Du vælger selv.

Få det samlede overblik
Du kan også trække tilpassede rapporter på tværs af alle registrerede data med rapporteringsværktøjet. Det giver dig bedre mulighed for at følge op på projektet undervejs og dokumentere forsinkelser og fejl, som i fremtiden kan undgås. Eller du kan anvende det indbyggede projektstyringsværktøj til at håndtere dine forretningsmæssige projekter med stort overblik og automatiseret arbejdsflow. Mulighederne er mange, og effekten kan mærkes på både budget, tidsplan og det overordnede samarbejde.

Savner du overblik over jeres skiltning, eller ønsker du at strømline din næste kampagnebestilling, så fortæller vi gerne meget mere om BrandEasy, og hvordan vi skal spare dig for tid, ved at du har al information samlet ét sted. Ring til os på 88 88 30 32.

Skal BrandEasy også spare dig for tid?