Tilpassede digitale værktøjer

Digitale løsninger

Innovative onlineværktøjer, der gør det hele nemmere

Alt, hvad der har med BrandFactory at gøre, skal altid være førsteklasses, lige fra skræddersyede onlineværktøjer og omkostningseffektiv projektledelse til kundespecifikke databaser. Jo enklere proces, jo hurtigere håndtering og jo bedre resultat.

Når du samarbejder med BrandFactory, bliver selv det mest komplekse projekt effektiviseret ved hjælp af vores altomfattende online projektstyringsværktøj BrandEasy. Her kan du holde styr på dine ordrer og vedligeholdelsesopgaver, du kan booke folie til firmabilerne, og du kan designe og bestille træk og slip-markedsføringsmateriale i vores Printshop. Vores StoreManager giver dig et komplet overblik over dine butikker, og du kan holde styr på tidligere og igangværende kampagner og projekter.

Skal du ha' en hjælpende hånd? Kontakt Nicolai

Nicolai Juul Falkenlund

Nicolai Juul Falkenlund

Operations & Digital Director

+45 4454 5419 njf@brandfactory.dk
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?