Vi gør koncepter til virkelighed

Om os

Om os

Vi konceptualiserer, udvikler, producerer, faciliterer, leverer, installerer og transformerer visuel kommunikation, branding og butiksindretning til virksomheder og detailhandlen. Vi er absolut markedsførende inden for vores område og står for kvalitet, innovation og ikke mindst den bedste kunderådgivning i branchen. Alt dette understøttes af en produktionsenhed, der lever op til alt, hvad der kan forventes af en markedsledende virksomhed.

Uanset om du skal drive en kampagne, eksekvere en kædeudrulning, skabe et unikt butikskoncept, dekorere et domicil, en vognpark, skabe en kunstnerisk udstilling eller guide gæster og kunder på rette vej, så står vi klar med en skræddersyet løsning.

Kan vi hjælpe?

Reception

Reception

+45 8888 3032 info@brandfactory.dk
/

Tæt samarbejde bedre resultater

Det allervigtigste for os er, at du kan stole på, at vi leverer varen. Punktum.

Når du starter et samarbejde med BrandFactory, kan du være sikker på, at vi giver dig professionel rådgivning, leverer problemfri processer og intelligente onlineværktøjer, og at du får omkostningseffektive løsninger og fejlfrie kvalitetsprodukter med positiv brandingeffekt.

Uanset om du har en kæde af butikker, en vognpark, er en stor skandinavisk virksomhed, en design- og udstillingsinstitution, brandejer eller noget helt sjette, så vil vi gøre alt for at overgå dine forventninger. Vi giver dig ikke kun det, som du vil have, men også det – du har brug for – så du kan se din visuelle kommunikation i et helt nyt lys. Vores mål er at være leverandør af din samlede løsning, opbygge et langsigtet forhold med løbende idéudvikling og skabe et tæt samarbejde i opgaven med at gøre dine koncepter til virkelighed.

Intelligent projektledelse – lad os være din problemfri one-stop-shop

Et projekt er langt mere end bare idé – produktion – levering. Men ikke nødvendigvis for dig. Takket være vores mange års erfaring har vi udviklet den perfekte proces, der sikrer intelligent og veltilrettelagt involvering af interessenterne.

Så effektiv proces som muligt - igen og igen

NEM OG KONTINUERLIG BRANDING - BRANDEASY

Hvis man skal følge med konstant foranderlige brandingkoncepter, har man brug for et intelligent onlinesystem, der sikrer ubesværet håndtering af hver eneste brand- og marketingrelaterede aktivitet. Lad os præsentere dig for BrandEasy.

BrandEasy er paraplyen for alle vores digitale løsninger, der hjælper dig med at gøre dit daglige arbejde nemmere. I vores fremragende onlineservice får du blandt andet informationsflow, ordregennemsigtighed, faktureringshistorik og 24/7-webshop til lageropfyldning eller bestilling.

Klik her for at læse mere om, hvordan BrandEasy kan hjælpe dig med at gøre projektarbejdet nemmere >

Mød fire medarbejdere

Udfordringer og varierende opgaver holder mig skarp

Ikke to dage er ens, og det er fantastisk! Det er spændende og afvekslende at møde så mange forskellige typer kunder med lige så forskellige forventninger og behov – fra mindre opgaver til store projekter.

Det holder mig super skarp, at jeg hele tiden bliver udfordret til at tænke ud af boksen og i tæt samarbejde med kunderne skabe nye, kreative løsninger. Og så elsker jeg de tætte relationer, jeg har fået skabt med kunderne.

Lars Hansen

Key Account Manager

Jeg har mulighed for at udvikle mig fagligt

I mit job er der plads til, at jeg kan opsøge og tage ansvar for komplicerede ordrer og udvikle og afprøve helt nye løsninger. I tæt samarbejde med min leder er jeg i høj grad med til at forme min hverdag og få nye spændende ansvarsområder og opgaver.

Jeg har mulighed for at udvikle mig rent fagligt og dygtiggøre mig gennem kurser, sparring med mine kolleger og besøg hos spændende leverandører.

Kennet Boe Brahe Nielsen

Produktionskoordinator

Her er godt kollegaskab og plads til grin

Forholdet til mine kolleger betyder rigtig meget i hverdagen. Vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden, hvis det i perioder skal gå ekstra stærkt. Omgangstonen er uformel, og med smil og grin er det bare sjovere at være på arbejde.

Den uformelle omgangstone betyder også, at der ikke er langt op til lederne, og deres dør står altid åben. Der er plads til, at jeg kan sige min mening, og jeg føler, at mine inputs bliver hørt og taget alvorligt.

Anita Pedersen

Skiltemaler

Jeg nyder kontakten med kolleger og kunder

I mit job har jeg mange forskellige opgaver, og fælles for dem alle er at de handler om at skabe behagelige omgivelser for mine kolleger og besøgende i huset. Jeg er ikke ’bare’ servicemedarbejder, men et af firmaets ansigter i mødet med kunderne, og det kan jeg godt lide.

Det motiverer mig og giver mig arbejdsglæde, at vi har en høj standard, og jeg elsker, at vi har en arbejdsplads, hvor godt humør på tværs af afdelingerne er en vigtig del af hverdagen.

Betina Gerholt Andersen

Servicemedarbejder

Mød fire medarbejdere

Vores kunder

Mød den danske ledelse

Maria Beck-Tange

fdgdf

Maria Beck-Tange

CEO

Jesper Christensen

fg

Jesper Christensen

Sales and Marketing Director

Anders Vangsgaard

rtyr

Anders Vangsgaard

Production Director

Nicolai Juul Falkenlund

Operations & Digital Director

Nicolai Juul Falkenlund

Operations & Digital Director

Mød den danske ledelse

Vejen hertil - Brandfactory i årstal

Det er håndværk, fremsynethed og et godt øje for markedspotentiale, der bliver starten på det, der i sin tid hed H. Vangsgaard Reklame tilbage i 1980. Med opkøbet af Skilteriet i 1988 udvides forretningsgrundlaget, kundeporteføljen og i særdeleshed kompetenceområderne. I 1992 sker et generationsskifte til den nuværende direktion, og udviklingen tager for alvor fart. Opkøbet af Voss:Unical i 2002 markerer endnu en milepæl, og Vangsgaard har nu en komplet palette af produkter og services og en position som markedsleder i branchen.

Med vækst kommer pladsmangel, og i 2007 rykker virksomheden til et nyt domicil i Måløv. I 2009 opkøbes TV Skilte, Vangsgaard Instore etableres, og i 2013 når Vangsgaard nye højder som del af den store nordiske koncern - BrandFactory.

Hovedejeren bliver i 2016 kapitalfonden Accent, og med opkøbet af Colorgruppen i 2017 har Vangsgaard og BrandFactory efterhånden en så unik markedsposition både nationalt og internationalt, at en identitetssynergi bliver aktuel. I september 2017 skifter Vangsgaard derfor navn og identitet til BrandFactory.

Det med småt...

BrandFactory bestræber sig på gennemsigtighed i alle led. Det gælder også aftalevilkår. Her kan du downloade alle vore salgs- og leveringsbetingelser og her kan du downloade supplerende information.

 

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?