Transport- og bilreklame

Eksponering af dit brand 24/7

Fra simple vogndekorationer til imponerende totalindpakninger. Hos BrandFactory er vi specialister i folieindpakning. Vi dekorerer omkring 3000 transportmidler om året og har mere end 35 års erfaring. Transportannoncering og -branding er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand.

Annoncering på farten – den nemmeste branding
Uanset om det er et logo eller en helfoliering, en enkelt bil eller en hel flåde – biler, lastbiler, tog, fly eller færger – kan vi hjælpe dig med at skabe opmærksomhed om dit brand i byer, på landet og over hele kontinenter.


100% tilfredshedsgaranti

Folieindpakning er et håndværk – et håndværk, som vi vægter højt. Vores montører er certificeret og nogle af de bedste i branchen. Du kan derfor være sikker på kvaliteten, og vi garanterer dig et resultat, som du bliver 100% tilfreds med.

Kreative designs
Før printere og montører går i gang, er vores dygtige designere inde over. På vores tegnestuen tilpasser vi dine ønsker til modellen vi skal montere på. Vi tager udgangspunkt i jeres designmanual, men tænker også gerne ud af boksen for at skabe et iøjnefaldende design, som sikre synlighed på vejene.

Uendelige kombinationer
Med folier og print, kan du skabe et helt andet udseende og visuelt udtryk. Med en bred vifte af standard folier med udvalgte farver og effekter, kombineret med printet folie med din logofarve, kampagnebudskab eller visuelle udtryk, kan vi skabe lige præcis den farve og motiv, du ønsker.

Det er stort set kun fantasien der sætter grænsen.
Vi pakker budskabet ind – du bringer det ud.

Lad dig inspirere af vores cases og lad vores designere højne værdien af din eksponering i gadebilledet.

Vil du nå ud til flere kunder?

Transportdekoration er en af de mest effektive metoder – du får høj eksponering til en lav kontaktpris. En rullende reklamesøjle 24/7, 365 dage om året.

​ ​

Send en e-mail

​ ​

Ring mig op