Historisk opdagelseshus til Zoologisk Have

København Zoo

Leg dig klogere på Zoologisk Haves historie

København ZOO har i tæt samarbejde med BrandFactory omdannet den tidligere direktørvilla til et interaktivt mekka for børn og voksne, hvor du kan blive klogere på, hvad København Zoo er. Og ikke mindst, hvad det har været.

Den gamle direktørbolig ­- også blot kaldet villaen - som ligger centralt placeret i Zoologisk Have, er blevet renoveret og omdannet til et hus fuld af digitale og analoge oplevelser, som gennem interaktion og leg giver et spændende indblik i København Zoos mangeårige historie. En historie, som ikke mange kender til. Villaen giver de besøgende – uanset alder – en oplevelse ud over det sædvanlige gennem interaktive skærme, historiske print og elementer til leg, hvor du kan blive klogere på, hvordan haven gennem årene har udviklet sig til dét, som den er i dag. Du kan komme på en tidsrejse, hvor du får mulighed for at se havens udvikling og opleve historiens vingesus frem mod den oplevelseshave, som vi kender i dag med bl.a. den arktiske ring, det nye elefanthus og ikke mindst pandaernes nye hjem.

 

Skal jeg også hjælpe dig?

Thomas Jart

Thomas Jart

Project Manager

+45 4420 7842 tj@brandfactory.dk
Digitale skærme

Digital kommunikation i øjenhøjde

Når du træder ind i villaen byder formidlingschef og zoolog Mikkel Stelvig dig velkommen. Nok er det på en digital skærm, men han møder dig i fuld størrelse og i øjenhøjde – og han taler direkte med dig, når du stiller dig foran ham. Mikkel fortæller på levende vis, hvilke oplevelser du kan forvente dig, når du træder videre ind i det historiske univers i villaen.

Rundt om hjørnet møder du et andet af Zoologisk Haves kendte ansigter, nemlig Bengt Holst, som fortæller om København Zoos arbejde for naturbevarelse – nok engang med entusiasme og indlevelse og i direkte øjenhøjde.

Tilfredsstillende samarbejde

»Vi er superglade for løsningerne. Det har været nyt for os, ikke kun at skulle formidle om dyr. Der har været god sparring og nogle gode løsningsforslag,« udtaler Mikkel om projektet med omdannelsen af villaen.

Du kan høre mere om Mikkel Stelvigs oplevelse af processen om tilblivelsen af den gamle direktørvilla herunder.

Historisk bibliotek

Kompetencer i spil

Udstilling
Udstilling
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?