Ombygning fra A-Å

Troelstrup

HELT STYR PÅ TENDENSERNE

Der kan efterhånden ikke være nogen tvivl om, hvor stor betydning din butiksindretning og dine vinduer har for salget og dine kunders oplevelse af dig. Det er her, du kan skille dig ud fra dine konkurrenter og sikre, at kunderne i det hele taget vælger at stoppe op og besøge dig frem for bare at gå videre.

Som Københavns største enkeltstående modeforretning har Troelstrup mange øjne rettet mod sig. Det stiller naturligvis krav til butikkens udseende og indretning. Den slags har Troelstrup heldigvis helt og aldeles styr på, og de rejser jævnligt rundt i udlandet for at samle inspiration og få nye ideer til indretning, materialer og oplevelser. Når de gode ideer så skal føres ud i livet i den traditionsfyldte butik, har de BrandFactory som tæt samarbejdspartner fra A-Å.

Skal jeg hjælpe dig med dit næste instore-projekt?

Daniel Højgaard Hindhede

Daniel Højgaard Hindhede

Head of Strategic Operations

+45 4420 7846 dh@brandfactory.dk
Troelstrup

FRIT INDSYN FRA GADEN

I det seneste projekt har Troelstrup blandt andet valgt at fjerne den 20 meter lange, velkendte skjortevæg mod Skt. Peders Stræde, som dækkede for vinduerne, og i stedet åbne op ud mod gaden, hvilket giver forbipasserende bedre mulighed for at kigge ind og blive fristet af butikkens flotte interiør og produkter samtidig med, at det bringer historien frem i facaden.

GENNEMSIGTIGHED MED STÆRKE SIGNALER

Det er ikke kun fra udlandet, Troelstrup får sine ideer. Når man er en forretning, der har eksisteret siden 1908, findes der masser af historisk materiale og billeder fra tidens løb. Et af billederne gav Troelstrup ideen til at lave en vinduesvæg ud mod lageret i den nyanlagte skoafdeling i kælderen. Det skaber gennemsigtighed og frit indsyn til de snorlige kasser.

Derudover arbejder Troelstrup meget med belysningen i butikken og har stor fokus på, hvor stor betydning belysningen har for opfattelsen af varerne og den generelle oplevelse i butikken. Alle pærer er derfor overgået til LED, og der er blevet arbejdet med forskellige varmegrader på lyset rundt omkring i butikken.

Troelstrup

Kompetencer i spil

Skoafdeling

En total butiksindretning som denne med inventar, gulv, lys og diverse entrepriser kræver projekt- og byggestyring fra A-Å for at sikre, at der er styr på de forskellige elementer, og at det hele forløber så tidseffektivt og gnidningsfrit som muligt. BrandFactory har prøvet det før og har været stolt totalleverandør til Troelstrup gennem mange år.

STYR PÅ PROJEKTET

Troelstrup
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?