Fra tomt lokale til nøglefærdig Toys’R’Us

Toys'R'Us

Nye butikker - let som en leg

Det kan virke som en stor mundfuld at åbne en ny butik. Særligt, hvis det drejer sig om butikker, der er lige så store som Toys’R’Us og lejemålet kan ligge i Danmark, Finland, Norge, Sverige eller Island. Der er meget, der planlægges, koordineres, bygges og sættes op.

TOP-TOY, som bl.a. står bag kæden Toys’R’Us, har efterhånden været i den situation et par gange. Så hvordan kommer de igennem processen let som en leg?

Svaret er, at de giver hele opgaven videre til nogen, der har prøvet det før – BrandFactory.

Har du brug for hjælp?

Thomas Jart

Thomas Jart

Project Manager

+45 4420 7842 tj@brandfactory.dk
Toys

Let og overskueligt at finde rundt

Skiltningen i butikken er på en let og overskuelig måde med til at adskille de forskellige afdelinger i butikken fra hinanden og guide kunderne på rette vej.

Det siger Toys'R'Us

”Med BrandFactory har vi trygheden i en samarbejdspartner, der står for det hele. Fra tomt butikslokale til nøglefærdig butik og alt det, der ligger imellem.”  

Søren Torp, CEO hos TOP-TOY

Toys

Kompetencer i spil

Toys

Læn dig tilbage, og se forvandlingen

Når TOP-TOY finder den helt perfekte placering til en ny Toys’R’Us, tager de fat i Thomas Jart, som er en af vores dygtige projektledere og lidt af en legetøjets mand. Herfra går Thomas og hans team i gang med at 3D-tegne, indrette og trylle det tomme lokale om til en nøglefærdig butik med alt, hvad det indebærer af rådgivning, kontraktforhandlinger, byggetekniske entrepriser, inventar, belysning, skilte og dekorationer ud fra et koncept, som er blevet til i et samarbejde mellem TOP-TOY og BrandFactory.

Tilbage er kun, at medarbejdere hos Toys’R’Us fylder hylderne med bamser, dukker, løbehjul, droner og alt det andet spændende legetøj, så butikken er klar til at slå dørene op for børn og barnlige sjæle.

Toys'R'Us
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?