Med målet for øje

Telia PARKEN

En fantastisk ramme

Har du nogensinde været i Telia PARKEN og oplevet den helt særlige stemning og suset fra publikum under en fodboldkamp? Eller blevet fortryllet af en fantastisk musikoplevelse med en af de helt store stjerner?

Telia PARKEN danner ramme om mange store oplevelser inden for sporten og musikkens verden og er derudover hjemmebane for F.C. København.

Så mange mennesker samlet til store sportslige og musikalske oplevelser betyder fantastiske muligheder for sponsorer og annoncører at blive set. Samtidig stiller det store krav til wayfindingen, så alle de mange gæster kan finde rundt. Det kræver med andre ord skilte – mange skilte.

Skal jeg hjælpe dig med at blive synlig?

Mads Stentoft Jensen

Mads Stentoft Jensen

Junior Account Manager

+45 4024 5177 msj@brandfactory.dk
Tribune

Synlighed og værdi for sponsorer

Som sponsor i Telia PARKEN er der potentielt rigtig mange øjne på dig. De mange sponsorer i Telia PARKEN og F.C. København bliver synliggjort med sponsorskilte både udenfor, på tribunerne og indendørs i de forskellige lounges, som sikrer dem masser af eksponering og værdi.

DET SIGER F.C. KØBENHAVN

”I F.C. København ønsker vi altid at være foran, og arbejde sammen med virksomheder der har samme ambition. Det er i høj grad tilfældet i samarbejdet med BrandFactory, hvor vi bliver inspireret, udfordret og sammen ofte finde nye veje til synliggøre de brands vi samarbejder med samt til indretning af vores stadion faciliteter. Så hvis en virksomhed vil have en dygtig, professionel og ambitiøs samarbejdspartner, så bør man tage en snak med BrandFactory”

Alex Rasmussen, Salgsdirektør i F.C. København

FCK

Kompetencer i spil

Lounge

Masser af dekorationer og holdånd

Selvom det oftest er det, man ser, er Telia PARKEN meget mere end den veltrimmede græsplæne og de store tribuner. Inde bagved har F.C. København nemlig til huse, og mange medarbejdere og gæster har hver dag deres gang i deres lokaler.

Derfor har de naturligvis sørget for, at de bagvedliggende lokaler fremtræder flot og i den helt rigtige F.C. København-ånd med blandt andet foliedekorationer, sponsortavler og en flot og anderledes græsvæg med klubbens motto.

F.C. København
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?