Høj detaljegrad og knivskarp kvalitet

Statens Naturhistoriske Museum

Kvaliteten i fokus

Når man har billeder, der er meget detaljerede, kræver det print i uovertruffen, knivskarp kvalitet for, at billederne kommer ordentlig til deres ret og imponerer og forundrer publikum.

Den prisbelønnede fotograf Levon Biss er kunstneren bag den flotte og forunderlige særudstilling på Geologisk Museum, Microsculpture, som bringer publikum helt tæt på nogle af dyreverdenens mindste væsener.

Skal du lave en udstilling? Lad os tage en snak

Morten Larsen

Morten Larsen

Project Manager

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Microsculpture

Insektportrætter

Fotoudstillingen består af 30 kæmpeportrætter af insekter fotograferet gennem et mikroskop, hvilket gør det muligt at se selv de mindste detaljer og hår på insekterne. Hvert portræt er sat sammen af imponerende cirka 8.000 billeder og viser insekter, som du aldrig har set dem før.

Krystalklare detaljer

Microsculpture
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?