Tilpasset kampagnemateriale til Skoda

Skoda

Kampagner der skaber blikfang

Skoda har løbende lanceringer af nye bilmodeller og derfor brug for kampagnemateriale hos forhandlerne, der effektivt og præcist skaber blikfang og fanger den rigtige målgruppe.

Om det er en bil til den lille familie, den store familie, den sportsglade eller den unge, kræver det forskellige typer kampagnemateriale, som understreger den enkelte biltype og sætter stemningen hos forhandleren.

Vil du høre mere?

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk
Skoda

Fransk tour-stemning

Skoda er sponsor for Tour de France og havde til sommerens kampagne valgt at hente den ægte, franske tour-stemning helt indenfor med solsikker, halmballer, ternede duge og gule elementer.

Kampagnemateriale fra A-Å

Gulvdekoration

Kompetencer i spil

Skoda kampagne

Stemning og branding

I samarbejde med Skodas kreative bureau udvikles der til kampagnerne dekorationer til vinduer, biler og gulve, bannere, flag, konkurrencemateriale og meget mere. Og så er der til hver kampagne et særligt element, der er tilpasset kampagnen og dens målgruppe.

Skoda
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?