Rebranding styrker SATS

SATS

Det nye koncept rammes ind

Når to kæder bliver til én, er der selvfølgelig brug for en del kommunikation til brugerne/medlemmerne. Herudover er der alle de synlige forandringer som fuldender oplevelsen af en ny kæde – en ny identitet.

Da SATS opkøbte fitness dk, blev der derfor sat gang i en omfattende rebrandring af alle kædens klubber i DK, som alle har fået en turnover.

Skal jeg hjælpe dig med at udrulle dit nye koncept?

Jakob Hansen

Jakob Hansen

Project Manager

+45 4454 5415 jh@brandfactory.dk
Vægfolie

Nyt look med POWER!

Det nye look signalerer POWER og giver samtidig et nutidigt look. Farver og print på væggene skaber en energifuld atmosfære, der sammen med folie på glas og wayfinding, indkapsler den nye visuelle identitet i et gennemgående visuelt miljø.

Det siger SATS

”Vi valgte BrandFactory på baggrund af et allerede etableret nordisk samarbejde i Norge, Sverige og Finland som har fungeret fantastisk. Derfor var det naturligt at udbygge dette samarbejde. Det vægtede også stort at gøre brug af en samarbejdspartner som kender SATS, da tiden var knap og opgaverne komplekse.

BrandFactory har håndteret opgaven professionelt. Der har været god information og opfølgning i hele processen, hvilket giver tryghed for os som kunde.

SATS vil anbefale BrandFactory, hvis du søger en samarbejdspartner som kan håndtere kunder i hele Norden. Samtidig er BrandFactory i stand til at tilpasse sig de forskelle og udfordringer der er i de forskellige lande”. Boaz Kopenhagen, Teknisk Bygge Chef, SATS Danmark.

Vægfolie

Kompetencer i spil

Folietekst

Ny identitet skaber visuel værdi

Brandet har af SATS´ kreative bureau fået et visuelt løft i form af nyt logo, stil og farver. Med vores praktiske erfaring og viden, tog vi den nye identitet og tilpassede den enkelte klub. Hvorefter vi har produceret kilometervis af dekorationer som vores stærke montørhold i en nøje afstemt tidsplan, har eksekveret og monteret rundt om i Danmark.

Vores projektledere planlagde fra dag til dag ud fra december vejrudsigten, så SATS var sikret en effektiv udrulning. Målet om en rebrandingen inden udgangen af 2018 blev indfriet, og kunne koordineres med deres rebranding-kampagne mod målgruppen.

Folietekst
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?