Dekorationer og skiltning til Pandoras nye hovedkontor

Pandora

Lad dit kontor fortsætte din visuelle fortælling

Dit domicil er dit ansigt udadtil, og det indvendige er en stor del af det indtryk, du giver dine besøgende. Så hvorfor ikke bruge facaden og indretningen aktivt i din branding over for dine kunder og samtidig skabe et flot og behageligt arbejdsmiljø for dine medarbejdere?

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der virkelig kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset og fungerer som en naturlig fortsættelse af Pandoras visuelle fortælling.

Skal du udsmykke dit nye domicil? Lad mig hjælpe

Carsten Godsk Jørgensen

Carsten Godsk Jørgensen

Project Manager

+45 2019 4544 cgj@brandfactory.dk
Wayfinding

Stilren og lækker wayfinding

Med Henning Larsen Architects som grafisk designer og BrandFactory som producent og montør, sikrer Pandora på en enkel, flot og stilet måde, at deres medarbejdere og besøgende kan finde rundt i det flotte nye domicil på Havneholmen.

Smykker med personlighed Domicil med personlighed

Dekoration

Kompetencer i spil

Logo

Lad dine værdier og din branding skinne igennem i indretningen

Dekorationer
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?