OK Plus sikrer ensartet branding med en online printshop

OK Plus

Spar tid på opfølgning, korrektur og godkendelse

Når man er en kæde med mange butikker fordelt over hele Danmark, kan det være tidskrævende og svært at sikre, at skiltningen i alle butikker overholder kædens overordnede designmanual og retningslinjer, så brandingen er ensartet over hele linjen.

Det problem løser convenience-kæden OK Plus ved at bruge en særligt udviklet og tilpasset Printshop, som sparer tid på opfølgning, korrektur og godkendelse, idet hver enkelt bestilling ikke skal igennem en grafiker og for at blive sat op.

Har du brug for hjælp?

Tina Harboe Andersen

Tina Harboe Andersen

Customer Relations Manager

+45 5060 7600 tha@brandfactory.dk
Printshop

Nem og hurtig produktion

Printshoppen gør det nemlig muligt for de enkelte stationsledere at bygge sine egne plakater, bannere, hyldeforkanter, labels mm. online ud fra nogle foruddefinerede skabeloner og ved hjælp af ’drag-and-drop’ fra en billedbank, som indeholder billeder af alle kædens produkter. Herefter godkendes de færdige elementer af hovedkontoret og frigives til print.

Det siger OK Plus

”Jeg oplever BrandFactory som en meget professionel og seriøs sparrings- og samarbejdspartner, som på alle niveauer er meget lydhør over for vores behov og udfordringer. Jeg kan på det varmeste anbefale BrandFactory.”

Michael Djarnis, Adm. direktør i OK Plus

Baresso

Kompetencer i spil

Skiltning

Nemt at tilpasse kommunkationen til lokale forhold

Butikkerne kan selv printe nogle skilteformater, og der er derfor ikke langt fra idé til færdig skilt, hvis solen pludselig skinner, og de lækre, kolde is og sodavand skal have ekstra meget opmærksomhed. Elementer i andre størrelser bliver printet hos BrandFactory og sendt direkte til butikken, klar til at blive sat op.

Er der festival eller koncert i lokalområdet, gør Printshoppen det også nemt for den lokale OK Plus-butik at tilpasse sine tilbud og kampagner. Det kan også være, at et bestemt produkt er særligt eftertragtet i et bestemt område af landet, og så er det jo smart at kunne skilte med det på en pæn måde, der overholder brandmanualen.

Banner
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?