Arbejdsmiljø og udsmykning er en god investering

Nordea

PRAKTISK OG VISUEL UDSMYKNING

Når man som Nordea bor i et stort domicil, er det afgørende, at husets medarbejdere og gæster nemt og hurtigt kan finde rundt på de mange kvadratmeter. Med andre ord skal wayfindingen være i orden.

I Nordeas nye domicil i Ørestad Nord består kommunikationen af en kombination af folier og æstetisk flotte piktogrammer. Der er med enkle virkemidler skabt en gennemført stil, som passer til virksomhedens DNA og navn. Især det nordiske kommer kraftigt til udtryk over alt i det moderne hus.

Vil du skabe et flot arbejdsmiljø? Lad os tage en snak

Peter Krejlund

Peter Krejlund

Key Account Manager / Sport

+45 4454 5413 pk@brandfactory.dk
Glasdekoration

DEKORATIONER MED ET PRAKTISK FORMÅL

Med foliedekorationer på glas skaber Nordea ikke bare et flot designmæssigt udtryk, som sammen med møbler og belysning giver rummet et unikt udtryk, det fungerer samtidig som en diskret afskærmning.

Det siger Nordea

"Igennem mange år har BrandFactory leveret folieløsninger i vores hovedkontorer og filialer, og derfor var valget af leverandør til vores nye hovedkontor i Ørestad Nord ikke svært. De kender Nordeas designstil og kvalitetskrav, og der har været en god, professionel sparring omkring løsninger, og de har leveret et rigtig flot stykke arbejde."

Lisbeth D. Hansen, Head of Danish Head-Quarter Programme

Foliedekoration

Kompetencer i spil

Wayfinding
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?