ATMOSFÆRE SKABES VISUELT

MISSION CPH

BLIV ET OPLAGT VALG

Restaurationsbranchen i Danmark er ret stor, og hver dag popper nye steder, nye muligheder og nye oplevelser op. Konceptet er derfor blevet et vigtigt element i kampen for at blive gæsternes foretrukne restaurant.

Restaurant Mission er beliggende i den ikoniske bygning The Standard i Havnegade i København, som ligeledes danner rammer om Michelin-restauranten Studio, den nordiske bistro Almanak og et eksklusivt, nyrenoveret Private Dining-lokale. Og nu også nyeste skud på stammen - Mission!

The Standard ved derfor, hvor vigtigt det er at skille sig ud og ramme det rigtige visuelle koncept, som passer til resten af elementerne og i samspil med de livlige tjenere, dygtige kokke og den gode mad skaber den helt rigtige atmosfære og stemning, der gør, at gæsterne føler sig til rette og nyder deres besøg.

Derfor blev der også tænkt nøje over konceptet og detaljerne, da vi gik i gang med at designe og indrette Mission. Med sideløbende byggestyring forvandlede vi lokalerne til en nutidig restaurant, hvor design og koncept går hånd i hånd.

ØNSKER DU ET NYT DESIGN ELLER NY INDRETNING?

Rikke Lindhardt Schou

Rikke Lindhardt Schou

Head of Creative

+45 4454 5420 rls@brandfactory.dk
MISSION CPH

UFORMEL ATMOSFÆRE

Restauranten har fået sit navn med inspiration fra chefkokken Alex, som har boet i Mission District i San Francisco, Californien.

Med det koncept i centrum fremstår rammerne minimalistiske og rå i materialevalget og netop i en uformel stil, som er omdrejningspunkt for en fuldendt visuel og afslappet oplevelse.

FRA DESIGN TIL VIRKELIGHED

Restaurant indretning

Kompetencer i spil

Neonskilt

ET SKILT ER MERE END ET SKILT

Som her, hvor et lysende, rødt neonskilt skaber et stærkt signal - ikke kun på restauranten.

Et nyt brand er skabt – og helt sikkert et brand, vi vil møde på de sociale medier, når madglade gæster lægger deres vej forbi en af Københavns nye restaurantperler!

RESTAURANT skilt
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?