Forvandling af 120 butikker til MENY

MENY

Landsdækkende konceptudrulning

Nyt navn, nyt koncept, nyt inventar, nyt alt til 120 butikker fordelt ud over hele landet og kun tre måneder til rådighed fra første streg i konceptet tegnes, til sidste butik slår dørene op. Det må være nok til at give de fleste sved på panden.

 For der er rigtig mange ting, der skal falde i hak, når man som Købmandshuset – der står bag hele Danmarks fødevaremarked MENY – skal gennemføre en komplet national udrulning af et nyt koncept på meget kort tid. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en erfaren samarbejdspartner, som har prøvet det hele før.

Skal jeg hjælpe dig med at udrulle dit nye koncept?

Charlotte Ivanoff

Charlotte Ivanoff

Project Manager

+45 4454 5410 ci@brandfactory.dk
BrandEasy

Helt tæt på processen med StoreManager

Med onlineplatformen StoreManager er Købmandshuset hele tiden tæt på processen og kan følge med i, hvilke butikker der har fået hvad. Det sparer en masse tid på opfølgning og sikrer, at alle informationer omkring butikkerne er samlet ét sted.

Med helt fremme

Når projektet både indebærer konceptudvikling, produktion og montering inden for en stram tidsplan, er det vigtigt at alliere sig med en samarbejdspartner, som har stor kapacitet og samtidig en stærk forståelse for den hastigt skiftende og konkurrenceprægede detailbranche, hvor det handler om at overraske og skabe oplevelser for sine kunder.

Meny
 • 5 gode tips til en succesfuld messe

  Blog

  Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
 • Er din firmabil en del af din branding

  Blog

  Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?