Rullende reklame døgnet rundt

Lyreco brandede deres vognpark til en effektiv flåde af rullende reklamesøjler.

Synlig brandingværdi

Med en brandet vognpark er Lyreco sikret en samlet visuel identitet, som matcher den overordnede designstrategi for virksomheden, og som giver dem synlighed rundt om på vejene i alle døgnets 24 timer – både når bilerne ruller og når de holder stille.

Ønsker du større synlighed?

Mads Stentoft Jensen

Mads Stentoft Jensen

Junior Account Manager

+45 4024 5177 msj@brandfactory.dk
Bilreklame Lyreco

To fluer med ét smæk

Lyreco har fået et opsigtsvækkende look, der med design og farver skiller sig ud fra mængden i dagligdagens trafikale virvar. De drager fordel af en lav kontaktpris med en høj brandingværdi alene ved at distribuere deres produkter til kunderne. To fluer med ét smæk.

Mange fordele

Udover de åbenlyse økonomiske fordele i form af reklame- og brandingværdi i at lade vognparken fungere som rullende reklamesøjler, når du nu alligevel triller rundt på vejene med produkter til kunderne, er der flere fordele ved at lade firmabilerne dekorere. Blandt andet beskytter folien bilernes lak mod ridser, stenslag, rust og salt – og dermed holdes gensalgsværdien oppe.

Folieindpakning af biler Lyreco

Et hav af muligheder

Der er næsten ubegrænsede muligheder for design og udtryk – det gælder både, hvis du skal brande en hel vognflåde eller hvis der blot er tale om en enkelt bil. Der er med andre ord næsten ubegrænsede muligheder for, hvor stor synlighed og opmærksomhed der kan skabes om dine biler – alt fra fulde bilindpakninger til mindre dekorationer kan have stor effekt, hvis blot de forskellige løsninger udnyttes til fulde. Vores kreative hoveder på tegnestuen har personlig erfaring med montering og har derfor stor viden om, hvad der kan lade sig gøre – og ikke mindst, hvad der virker!

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?