UDSTILLINGEN FIK SEKS STJERNER

LOUISIANA

”EN VIDUNDERLIG VELEKSPONERET OPLEVELSE”

Sådan lød det, da Politiken anmeldte udstillingen ”Månen” på Louisiana Museum of Modern Art.

Louisiana arbejder målrettet med at skabe udstillinger, der giver museets gæster en helt særlig oplevelse af og fornemmelse for kunsten.

Når BrandFactory mødes med Louisiana for at blive briefet på opgaven, er det derfor vigtigt, at der skabes en fælles forståelse omkring det enkelte projekt. Og der bliver fra begge parter lagt et stort og grundigt stykke arbejde i at realisere dette samt i de tanker og ideer, museets medarbejdere gør sig omkring den enkelte udstilling.

I museets smukke rammer bliver resultatet derfor, at vi med vores mangeårige erfaring indenfor produktion, kan medvirke til at skabe de visuelt overrumlende udstillinger, som Louisiana er blevet så kendt for.


Casefoto: Kim Hansen

 

MANGLER DU OGSÅ EN SPARRINGSPARTNER?

Morten Larsen

Morten Larsen

Project Manager

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Louisiana

SKAB EN WOW-EFFEKT

Udstillingen Månen har været en stor succes, og vi er derfor stolte af at være med til at lave den og til at skabe en så unik oplevelse. En oplevelse, hvor bl.a. lysdesign, understøtter budskabet og forstærker den visuelle oplevelse. Til denne udstilling har vi, sammen med Louisianas udstillingsteam, udviklet specielle Corona lyseffekter med RGB farvestyring, som sætter de enkelte motiver smukt og stemningsfuldt i relief.

VIRKEFULDE KOMBINATIONER

Som til alle udstillinger, spiller materialekombinationer sammen og giver en oplevelse, når Lousianas gæster bevæger sig rundt i udstillingen og i huset. Udstillingen Månen er en kombination af print på special tapet med en mat overflade, store high end lyskasser med indbygget LED, udstillingspodier og store udstillingsvægge, hvor der er blevet monteret special sølvfolier i flere lag.

En spændende udstilling, som udstillingsteamet fra Louisiana har ført ud i livet i et samarbejde med BrandFactory.


Udstillingsprint med lys

Kompetencer i spil

Udstillingsprint

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART

Udstilling: Månen
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?