GÆSTEFOKUSERET LØSNINGER

KØBENHAVN ZOO

EN DEL AF EN FANTASTISK REJSE

Da vi hos BrandFactory første gang hørte om tankerne og visionen for 2020, blev vi ærlig talt ”blown away”, måske pga. ledelsens måde at fortælle om deres ambition på, men lige så meget pga. forestillingen omkring fremtidens ZOO og hvordan denne ambitiøse og spændende plan skulle føres ud i livet. Samtidig gibbede det i os, for at få lov til at være en del af denne rejse.

..at få lov til at forvandle de visuelle rammer samt højne wayfinding og den generelle skiltning

..at få lov til at være med til at forvandle ZOO til en opdagelseshave

Skal jeg også rådgive jer?

Thomas Jart

Thomas Jart

Project Manager

+45 4420 7842 tj@brandfactory.dk
Indgangsskilte

FÅ DIT EGET TEAM I KULISSEN

For os, som arbejder i kulissen, kigger vi som specialister på wayfinding, kommunikation, skiltning og på hvordan du som besøgende bliver mødt og ført igennem en ellers velkendt ZOO, som de sidste par år, har været igennem en spændende ombygning med nye store dyreanlæg.

Det siger København ZOO

"I Zoologisk Have er vi meget tilfredse med samarbejdet med BrandFactory.
De hjælper os med alt fra digital og analog kommunikation, markedsføring og facadebannere til formidlingsskilte og wayfinding. Der tænkes altid i gæstefokuserede løsninger, leveret af et stærkt og kompetent team og BrandFactory er derfor en væsentlig leverandør og samarbejdspartner i vores rejse mod ZOO Vision 2020."  

– Henriette Povlsen, Marketingchef, Zoologisk Have

Skilte

Kompetencer i spil

Skilte

EN GENNEMGÅENDE KOMMUNIKATION

I et tæt og nært samarbejde mellem ZOO og BrandFactory sikrer vi, at du og din familie som besøgende, altid bliver mødt med aktuel og nyttig information – uanset hvornår du besøger Haven.

Store skilte
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?