UDRULNING AF KAMPAGNER PÅ BUTIKSNIVEAU

IMERCO

Når budskabet skal møde målgruppen

Hvad gør man, når man har 183 butikker med to forskellige koncepter fordelt over hele Danmark og en kampagneplan, som skal implementeres og udrulles landet over – selvfølgelig tilpasset den enkelte butiks størrelse og koncept?

Du tager kontakt til en samarbejdspartner, der ikke blot producerer, men tager hånd om hele processen!

BrandFactory håndterer alt fra print af kampagnemateriale til individuel pakning, lagerstyring og distribution til den enkelte butik, når Imerco hvert år udruller over 24 kampagner i deres Imerco- og Imerco Home-butikker.

KAN JEG OGSÅ HJÆLPE DIG?

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk
Kampagner

Ikke to kampagner er ens

Fra større sommer- og julekampagner til mindre eventkampagner som fx Black Friday. Kampagnematerialet består af mange forskellige elementer i form af plakater, flyers, skilte, bannere, POS-materiale og meget andet, altid en kombination af standard-POS-materiale og særlige kampagneelementer.

Det siger Imerco

BrandFactory løfter butiksoplevelsen

"BrandFactory har bl.a. været med til at implementere vores nye butikskoncept, så vores butikker fremstår ensartede, lækre og moderne.

Vi er meget tilfredse med vores mangeårige samarbejde, og Brand Factory er uden tvivl en væsentlig årsag til, at vi har løftet butiksoplevelsen for vores kunder".

– Kari Jørgensen, Marketingchef, Imerco

Butikskampagne

Kompetencer i spil

Vinduesklæb

Løsninger som fungerer i praksis

Med en gennemtænkt og veleksekveret kampagne opnår jeres budskab optimal gennemslagskraft. Det kreative arbejde kan vi tage os af, og ellers modtager vi trykklare filer fra fx jeres bureau. Vi er vant til at arbejde tæt sammen med bureauer og marketingafdelinger og ved, hvad der står på spil, når kampagner ruller, deadlines er pressede og kreative idéer skal eksekveres. Vi sikrer, at al materiale produceres på bedste måde, og vi ved, hvad der fungerer i praksis, og guider jer til løsninger, så I altid får den bedste effekt i butikken. 

Facade
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?