Konceptudvikling og oplevelser til Imercos butikker

Imerco

Imerco bliver set

Butikkernes vigtigste opgave er i dag at skabe oplevelser, inspirere og give en god service, for den slags går aldrig af mode.

Netop de elementer er grundstenene i Imercos koncept, hvor tradition og innovation smelter sammen i et nordisk udtryk, og hverdagen er tænkt ind i den gode historie. Nøgleordene bag indretningen er fra køkken til bord, personlighed, nærvær og information – alt sammen favnet under paraplyen ”Appetit på livet”.

Skal du også frem i lyset?

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk

Åben og overskuelig indretning

Her er kræset for detaljerne og butikkerne har fået en mere åben indretning, der gør dem mere luftige og overskuelige, ligesom inventaret er holdt enkelt og neutralt for at lade varerne komme i fokus.

Den åbne og enkle indretning giver masser af mulighed for at skabe inspirerende kampagneøer og områder med specielle sæsonvarer.

Det siger Imerco

”Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med BrandFactory. Det er et åbent og produktivt samarbejde” 

Ove Timler-Wentzel, Distrikschef hos Imerco

Kompetencer i spil

Lad lyset sætte fokus

Imerco aktivt belysningen i sine butikker, og lyset spiller en central rolle i at lede kundernes blik og fremhæve specifikke træk ved de forskellige varetyper rundt om i butikken. Ved butikker, der ligger på gågader er lyssætningen i vinduerne med til at skabe synlighed om aftenen og understrege Imercos branding.

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?