Digitale skilte som en del af kommunikationen

Imerco

Relevant kommunikation på butiksniveau

Vi hører det diskuteret alle steder: Den fysiske butik mod onlinehandlen. Og den fysiske butik er bestemt ikke død, der bliver bare stillet andre krav til kundeoplevelsen.

Det ved Imerco, og derfor har de lukket den digitale verden ind og integreret den som en del af deres butikskommunikation, både i kraft af digitale skilte og skærme med mulighed for at besøge deres webshop i butikken. Det første sted, du kan opleve det, er i den nye, flotte flagskibsbutik på hovedgaden i Lyngby.

Digitale skilte? Lad os tage en snak

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk
Digitale skilte

FLEKSIBILITET OG MÅLRETTET KOMMUNIKATION

De digitale skilte sikrer relevant, målrettet og dynamisk kommunikation i butikken, som er tilpasset det område, butikken ligger i og dens specifikke målgruppe. Det giver fleksibilitet og sikrer kunden en skræddersyet oplevelse, da butikken nemt kan skifte mellem forskellige budskaber i løbet af dagen, ugen og som årstiderne skifter.

En butik i øjenhøjde

Imerco har haft de helt store kreative briller på for at skabe en anderledes og indbydende butik, med alt fra håndmalede vinduer, 3D hologram-stand til digital skiltning med mulighed for målrettet og relevant kommunikation til butikkens kunder.

Se herunder, hvad Frederik Brønnum, Direktør hos Imerco, siger om deres nye digitale skilte.

Appetit på livet

Digital skiltning

Kompetencer i spil

Hologram

Udover skærme har Imerco valgt at sætte ekstra fokus på oplevelser med et hologramdisplay. Displayet skaber opmærksomhed omkring det produkt, der står i det, med flotte og effektfulde hologrammer, som hele tiden er i bevægelse og skifter.

WOW-EFFEKT MED MIXED REALITY

Imerco Lyngby
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?