L'Oréals Essie slog salgsrekord i Magasin

L'Oréal

Avenue skaber blikfang

Når man skal lancere en nyhed – om det er en ny farve, duft eller sæsonvare – handler det om at skille sig ud fra mængden og blive set. Med mange subbrands og nyheder i sortimentet kender L'Oréal alt til dén del af markedsføringen, og det var derfor oplagt for dem at vælge Magasin på Kongen Nytorv, da Essies nye sæsonfarver indenfor neglelak skulle promoveres.

Ønsker du også at øge dit salg?

Morten Larsen

Morten Larsen

Project Manager

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk

Kampagne i eksklusivt look

Med et sommerligt look med flotte, kunstige blomster kom de eksklusive podier og loftsskilte virkelig til deres ret og skabte et unikt blikfang for de forbipasserende.

En hilsen fra L'Oréal

Det er trods alt ikke hver dag, at der sættes salgsrekorder, så folkene fra Essie var da også hurtige til at tage fat i BrandFactorys koordinator bag projektet med rosende ord: »Hej Morten, jeg vil bare sige en million gange tak for hjælpen med essie-udstillingen. Det ser fantastisk ud, og jeg sætter stor pris på jeres hjælp med blomster osv. Resultatet taler også for sig selv: Det er den bedste uge for Essie i Magasin NOGENSINDE! Så virkelig godt«.

Kompetencer i spil

Øget fokus med få virkemidler

Som kreativ sparringspartner går vi ind og rådgiver om, hvilke visuelle virkemidler der kan få jeres budskab eller kampagne til at stå ud og tiltrække målgruppens opmærksomhed – og herigennem øge salget. Vi har gennem mange år opbygget kampagne-avenuer og frontstande og har stor viden om, hvordan man får simple materialer til at fremstå udtryksfuldt og gå hånd i hånd med produktet, så alt fremstår flottes muligt. Og med størst mulig effekt.

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?