Der blev bagt på nye kunder på Byggeri '18

Egernsund Tegl

Mere end bare mursten

Branding er en uendelig kamp for at blive set, og også på messer skal man gøre sig fortjent til opmærksomhed, da man er én blandt mange. Så her gælder det om at have styr på sine visuelle virkemidler.

Det forstår Egernsund Tegl, som gør en dyd ud af at gøre tegl til andet end ’bare’ mursten, og gennem storytelling og en gennemgående identitet og stil få mest muligt ud af deres messestand på messen Byggeri ’18.

Skal du på messe? Så læs disse 5 gode råd til en succesfuld messe.

Skal du på messe? Så lad mig hjælpe dig

Tina Harboe Andersen

Tina Harboe Andersen

Customer Relations Manager

+45 5060 7600 tha@brandfactory.dk
Egernsund Tegl

Funktionel med stil

De rå detaljer, der er i sten, træ og metal, skaber et nutidigt look, som samtidig er meget funktionelt. Messestanden har nemlig indbygget køkken med plads til Katja Storck fra Den Store Bagedyst og hendes sprøde og friskbagte murstenskager. Kunderådgivning, produktpræsentation og oplevelser i én og samme stand.

Det siger Egernsund Tegl

"Samarbejdet med BrandFactory har gjort det muligt for Egernsund Tegl at brande sig endnu stærkere på messer. Sammen har vi skabt virkeligt lækre kulisser – et resultat af utallige pop-up idéer, god sparring, koordinering og ikke mindst god service."

Mia Thøisen, Grafisk Design & Marketing hos Egernsund Tegl

Egernsund Tegl

Kompetencer i spil

Egernsund Tegl

Øget værdi med elementer, der kan genbruges

Selve standen er designet omkring den sorte container, som efterfølgende skal bruges som showroom hjemme hos Egernsund Tegl. Alle elementer er designet til at kunne genbruges efter messen og bruges igen i andre sammenhænge. Det giver en maksimal udnyttelse af den investering, en messestand er.

Egernsund Tegl
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?