Indpakning af DSB S-tog

DSB

Det handler om genkendelighed

Du kender med garanti de ikoniske DSB-røde S-tog, men vidste du, at den røde farve ikke er lak, men derimod en folie, der er indfarvet i lige netop DSBs røde logofarve?

Den røde indpakning sikrer DSB genkendelighed, når S-togene suser gennem landskabet, og er samtidig praktisk. Folien har nemlig en behandling, der gør det nemt at rengøre togene, hvis graffitimalere har været på spil. Og så er folien ikke mindst med til at beskytte togene, så de holder sig pæne i længere tid i mødet med de mange mennesker, som de dagligt fragter fra A til B.

Vil du også være mere synlig?

Kim Christiansen

Kim Christiansen

Project Manager

+45 4420 7887 kc@brandfactory.dk
DSB S-tog

Genkendelighed på stationerne

Det er ikke kun på S-togene, at DSB sikrer hurtig genkendelse med den røde farve. DSBs billetautomater er ligeledes pakket ind i den flotte, røde folie, som gør det nemt for de rejsende at finde dem.

Certificerede montører sikrer hurtig eksekvering

DSB er dagligt i kontakt med titusinder af danskere, og målet er at gøre det nemt og behageligt at rejse. I arbejdet med at løfte den opgave spiller BrandFactory en central rolle for DSB og har gjort det i to årtier.

BrandFactory har et særligt hold montører, som er certificerede til at arbejde på Banedanmarks områder. Det giver den fordel, at de kan rykke hurtigt ud og klare opgaver – også når tidsplanen er stram.

DSB S-tog
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?