Med arkitekturen i centrum

Dansk Arkitektur Center

Et hus fuld af muligheder

”Vi søger en sparringspartner, som vi kan teste nye og innovative løsninger af med – vil I være med?”

Sådan lød det, da vi mødtes med Dansk Arkitektur Center for at høre om planerne for deres flytning fra de gamle pakhuse til det nye og iøjnefaldende BLOX på Bryghuspladsen i København. Og det blev starten på et tæt samarbejde.

BLOX er hele Danmarks nye samlingspunkt for arkitektur og design – et imponerende og inspirerende byggeri med masser af spændende ideer, muligheder og opgaver.

MANGLER DU OGSÅ EN SPARRINGSPARTNER?

Morten Larsen

Morten Larsen

Project Manager

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Dansk Arkitektur Center

På rette vej…

Med så stort et hus som BLOX er der behov for en solid omgang wayfinding for at sikre, at besøgende og de mange, der har deres daglige gang, let kan finde rundt.

Samtidig stiller den særlige bygning og rollen som hele Danmarks centrum for arkitektur og design krav til udseende, kvalitet og den samlede oplevelse i huset og understreger vigtigheden af god wayfinding.

Udstillinger der fænger

I hjertet af BLOX ligger DACs udstillingsrum, som kommer til at huse skiftende udstillinger, som alle har arkitektur og design som fællesnævner. Åbningsudstillingen ’Welcome Home’ dykker ned i danskernes bolig nu og gennem tiden.

At opbygge en udstilling er en kreativ proces og et stort arbejde, og så er det jo en fordel at have en leverandør, der er fleksibel og som kan komme med kreativ sparring omkring materialer, udtryk og holdbarhed.

Se herunder, hvad Tanya Lindkvist Programchef for Kultur og Mia H. Rasmussen Markting- og Kommunikationschef fra Dansk Arkitektur Center siger om netop vigtigheden af god wayfinding og kvalitet i deres udstillinger.

Welcome home

Kompetencer i spil

Udstilling

EN VERDEN FOR ARKITEKTUR, DESIGN OG NYE IDEER

Wayfinding
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?