BIG presents FORMGIVING

Dansk Arkitektur Center / BIG

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Når Bjarke Ingels og hans team fra BIG udvikler nye projekter, har de altid en klar holdning til visualiseringen. Som fast samarbejdspartner i Dansk Arkitektur Center og med vores store viden om visuel kommunikation, blev vi inviteret med da de allerførste tanker om den nye udstilling »BIG presents FORMGIVING«, skulle føres ud i livet.

Fotos: Rasmus Hjortshøj

MANGLER DU EN SPARRINGSPARTNER?

Morten Larsen

Morten Larsen

Project Manager

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Gulvprint til BIG udstillingen FORMGIVING

SPARRING OG UDVIKLING

Undervejs i processen fra idé til virkelighed, er mange muligheder og tanker blevet testet og afprøvet i forhold til forskellige folier og udstillingsløsninger. Alt er tilpasset de forskellige medier, så der er en rød tråd gennem hele udstillingen, hvor de helt rette materialer er valgt til hvert enkelt sted, hvorved der skabes en samlet visuel oplevelse.

Udstillingsprint i BLOX

Det siger Dansk Arkitektur Center

”Når man står med en kompleks og kompliceret øvelse, hvor vi skal finde løsninger der ikke har været afprøvet før og hvor ingenting er rutine, skal man kunne stole på sit hold og sine leverandører. BrandFactory er både vores team og leverandør, og er helt integrerede og medtænkende i vores konceptudvikling og produktion. Jeg er sikker på at BrandFactory er ligeså stolte af resultatet som DAC er.”  

Tanya Lindkvist, Programchef

Fotografiske print til udstilling FORMGIVING

STØRSTE UDSTILLING NOGENSINDE

Det er den største BIG-udstilling nogensinde, hvor tegnestuen tager dig med på en arkitekturrejse fra Big Bang til fremtidens boliger på Mars. Den største udstilling nogensinde betyder i sagens natur også mange print – der er derfor blevet knoklet nonstop bag kulisserne, både i vores produktion og under selve montagen i Dansk Arkitektur Center.

EN UDTRYKSFULD OPLEVELSE

I hele udstillingen får man en imponerende og udtryksfuld visuel oplevelse gennem bl.a. gulvfolier, vægprint og bannere. Vi er stolte af bag linjerne, at være en del af den storslåede og farverige udstilling, som kan opleves på Dansk Arkitektur Center fra den 12. juni til og med den 20. oktober i år.

Gulvprint dekorerer tappen
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
  • DEN FYSISKE BUTIK ER UMAMI

    Blog

    Umiddelbart kan det lyde som noget sludder. Men der er noget om snakken: Den fysiske butik er – eller bør være – dét, som den digitale butik ikke er. Den fysiske butik er den »umami«, som man ikke kan opnå online.
 ? 
Kan vi hjælpe?