BÆREDYGTIG BUSTUR TIL SKOVEN

Circle K

25 busser med grøn samvittighed

Når tusindvis af festivalgæster hvert år indtager den kendte bøgeskov i Skanderborg for at deltage i Smukfest, kører der shuttlebusser i pendulfart til og fra festvalpladsen.

I år havde Circle K i samarbejde med Herning Turist sørget for, at de 25 shuttlebusser kunne tages med grøn samvittighed – alle busser kørte på det knap så kendte men klimavenlige brændstof kaldet HVO.

Skal vi hjælpe dig med en kreativ idé?

Carsten Godsk Jørgensen

Carsten Godsk Jørgensen

Project Manager

+45 2019 4544 cgj@brandfactory.dk
Streamers shuttlebus Skanderborg

ET GRØNT DESIGN

Circle K tog fat i BrandFactory, da de ønskede at sætte fokus på den klimavenlige transport. Vi fik frie hænder til at designe den ene af de 25 busser, og hvad kunne være mere oplagt end at indpakke bussen i en bøgeskov, lægge græstæppe på bussens gulv og lade passagerene kigge op i trætoppene?

DET SIGER CIRCLE K

Der er fokus på fremtidens klimaudfordringer hos Circle K

”Man undrer sig måske over, at Circle K koncentrerer sig om fremtidens energi og spiller en rolle i at finde bæredygtige løsninger for transportsektoren. Men det fylder faktisk ret meget hos os. Så da vi fik muligheden for at få ’taletid’ på busserne til SMUK fest, greb vi den straks. BrandFactory hjalp os med den kreative krog og leverede den samlede pakke fra idé til eksekvering.
Budskabet brændte igennem og busserne blev ’talk of the town’ på Smukfest, i medierne og resulterede også i henvendelser fra nye BtB kunder”.

Linda McBeth, Kommunikationschef, Circle K Danmark A/S


 

Print i loftet på bus

VI PAKKER BUDSKABET IND – DU BRINGER DET UD

Hos BrandFactory er vi specialister i folieindpakning. Vi dekorerer omkring 3.000 transportmidler om året og har mere end 35 års erfaring.

Transportannoncering og -branding er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand eller produkt.

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?