Udrulning af brandskifte på mere end 250 tankstationer

Circle K

Circle K har indtaget landet med deres nye brand

Har du lagt mærke til, at der er dukket et nyt brand op langs de danske motor- og landeveje? Alle Statoil-stationer og omkring 80 Shell-stationer hedder nu Circle K.

Forvandlingen skete over en periode på kun cirka seks måneder, og BrandFactory var med som folieleverandør og -montør i den omfattende proces med på kort tid at skifte udseende på de mere end 250 stationer. For tænk bare, hvor mange steder der er branding på sådan en station for at skabe synlighed og dermed stå stærkt i kampen om kunderne.

Kontakt mig og hør mere

Carsten Godsk Jørgensen

Carsten Godsk Jørgensen

Project Manager

+45 2019 4544 cgj@brandfactory.dk
Benzinskjold

Nye dekorationer på pumper og trailere

Mere end 250 stationer betyder over 1.200 pumper, som skal have nye dekorationer. Derudover er 800 udlejningstrailere også blevet forvandlet fra Statoil og Shell til Circle K.

 

Fra Statoil og Shell til Circle K

Circle K

Kompetencer i spil

Circle K

Med tungen lige i munden

Levering og montering af folie til så mange stationer kræver stor kapacitet, sikker projektstyring og koordinering samt et godt montørnetværk, der kan få det hele til at flaske sig og gå op i en højere enhed, så udrulningen forløber glat.

Med det digitale værktøj BrandEasy er Circle K, montører og projektledere hele tiden opdaterede i processen og kan hele tiden følge med i, hvor langt vi er.

Circle K
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?