Nyt koncept implementeret på fire stationer

Circle K

ET BEHAGELIGT PITSTOP

En tankstation i dag er ikke blot et nødvendigt stop for at fylde tanken op – det er også et pausested, hvor du tager en velfortjent pause fra køreturen.

Hos Circle K følger man med udviklingen, både med bølgen inden for streetfood og ”hurtig mad”, der sagtens kan konkurrere med måltider lavet i eget køkken. Samtidig tages der højde for gæsternes behov for et pitstop i indbydende omgivelser.

ØNSKER DU ET NYT DESIGN ELLER NY INDRETNING?

Carsten Godsk Jørgensen

Carsten Godsk Jørgensen

Project Manager

+45 2019 4544 cgj@brandfactory.dk
Foliedekoration

FORVANDLING PÅ BARE FIRE UGER

På blot fire uger har BrandFactory været med til at forvandle fire Circle K-stationer  (Strandboulevarden, Kbh. Ø, Sydhavns Plads, Kbh. SV, Vermlandsgade, Kbh. S, samt Highway-stationen i Nyborg på Fyn) til ”New Circle K Stores”.

De traditionelle tankstationer er totalrenoveret, og med et nyt, nutidigt miljø og et nyt og større madkoncept kan man nu sidde i hyggelige og rolige spiseområder og nyde lækker, veltilberedt mad.

Wayfinding

Kompetencer i spil

Skilte

MATERIALER, MAD OG KONCEPT TALER SAMMEN

Skiltningen gør det nemt for gæsterne at navigere sig til en hurtig optankning af fx drikkevarer, snacks og food to-go. Folie på væggene skaber et moderne og gennemgående look, som indkapsler konceptet og giver gæsten en visuel totaloplevelse, som taler til flere sanser – uanset om det er for at foretage et hurtigt køb eller for at blive og nyde en af caféens lækre måltider.

Vægprint
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?