ET UNIVERS AF LEG OG OPLEVELSER

BR Legetøj

DANMARKS STØRSTE BR LEGETØJ

To etager med legetøj i alle afskygninger og til alle aldre er åbnet på Strøget i København. BR Legetøj har slået dørene op til en spritny flagskibsbutik, hvor leg, oplevelser og legetøjets magiske verden er omdrejningspunkt.

Det er altid spændende at åbne nye butikker, for nye lokaler giver nye muligheder for at udfolde sit koncept, afprøve nye ideer og tale til målgruppen på nye måder. Men nye lokaler kan også give nye udfordringer, for hvordan indretter man for eksempel så stor en butik, så man sikrer, at kunderne besøger begge etager?

Skal jeg hjælpe dig med din næste butiksåbning?

Thomas Jart

Thomas Jart

Project Manager

+45 4420 7842 tj@brandfactory.dk
Leg

NYSGERRIGHED OG LEG VISER VEJEN

Visuelle virkemidler, overblik og masser af oplevelser i de forskellige shop-i-shops lægger op til nysgerrighed og leg og hjælper kunderne rundt i butikkens mange spændende universer.

EN NAT PÅ STRØGET

For at gøre turen rundt i den store butik mere ubesværet, er der installeret en rulletrappe midt i butikken. Men hvordan får man lige bugseret en seks tons tung rulletrappe på plads? Og så midt på den travleste gade i København?

Man møder midt om natten med det stærkeste hold, og 1, 2, 3, så er den på plads. Se bare i videoen herunder.

DET BEDSTE BESLUTNINGSGRUNDLAG MED 3D

Når man står med et helt nyt og tomt butikslokale, kan det være rigtig svært at forestille sig, hvordan indretningen og flowet rundt i butikken kommer til at fungere i praksis. Her er 3D en kæmpe hjælp.

3D-visualiseringer gør det nemlig nemt at få overblik over butiksindretningen, godkende designforslag og få nye ideer. Og så er der ikke langt fra idé til virkelighed.

BR Legetøj

Kompetencer i spil

BR Legetøj

Det siger BR Legetøj

”Thomas er en sparringspartner i top, som ikke fås bedre. Han er god til at lytte og kommer altid med super løsninger, som fungerer i praksis, samtidig med, at han altid er økonomisk bevidst på vores vegne. Thomas har mange kasketter hos os, han tager alle typer opgaver og vender altid hurtigt tilbage. Med sin erfaring besidder han stor viden omkring vores brands, som sikrer, at vi sammen får udrullet TOP-TOYs koncepter, så de giver værdi for vores kunder og vores forretning, og uden Thomas var det bare ikke lykkedes – længere er den ikke."

Jan Nyberg, Vice President, Sales Sweden hos TOP-TOY

BR Legetøj
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?