Røde logoer i lange baner

AVIS

Kæmpe vognpark – ensartet branding

10, 20, 30, 100… og man kunne blive ved, for AVIS har rigtig mange biler kørende rundt omkring på de danske veje.

Når man har så stor en vognpark, er det jo oplagt at bruge de mange kvadratmeter bilsider til branding. Og det er præcis, hvad AVIS gør.

AVIS har valgt en simpel, men effektiv og letgenkendelig dekoration, som går igen på alle bilerne og er let at spotte i trafikken. Et tydeligt, rødt logo på en hvid baggrund er det eneste, der skal til for at plante et frø i forbrugernes bevidsthed, så det er AVIS, de vælger, næste gang de skal leje en varevogn eller personbil.

Vil du også være synlig på vejene?

Peter Krejlund

Peter Krejlund

Key Account Manager / Sport

+45 4454 5413 pk@brandfactory.dk
AVIS

Gnidningsfri montage

Når biler er ens kernekompetence og man har så stor en vognpark som AVIS, hvor der konstant kommer nye biler til, er det vigtigt, at påsætningen af logoer forløber gnidningsfrit og effektivt.

Derfor kommer BrandFactorys dygtige foliemontører ud, hvor bilerne er og sørger for, at de får præcis samme look som resten.

Det siger AVIS

"BrandFactory har i flere år været vores trofaste leverandør. De brander vores biler, de udsmykker vores udlejningskontorer, mødelokaler og meget mere. Vi er utrolig glade for at have BrandFactory som leverandør, fordi de altid står klar til at hjælpe, når vi har brug for dem. Tilmed er vores kontaktpersoner, Peter og Dorthe, helt fantastiske og meget hjælpsomme."

Janni Krarup, Marketing Manager Denmark hos AVIS

AVIS
  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?