BrandFactory styrker forretningsområdet Digital Signage med opkøb

Blog

Vi opruster vores Instore afdeling med ansættelse af ny Lead Retail Designer

Vi byder hjertelig velkommen til Willy Martinussen som ny Lead Retail Designer for vores Instore afdeling, som hver dag leverer og faciliterer butiksindretning for nogle af Danmarks største retail brands.

Som designer og projektansvarlig har Willy gennem de seneste 18 år stået for retail designs, konceptudvikling og implementering af projekt for bl.a. Bo Concept, B&O, DAY Birger et Mikkelsen, Hummel, Ecco, RedGreen og mange flere.

Læs mere

BrandFactory styrker forretningsområdet Digital Signage med opkøb

Nye kompetencer styrker BrandFactory!
Vi kan nu med glæde fortælle, at Digital Signage-forretningsområdet hos det digitale udviklingsbureau Combine A/S pr. 1. november overtages af BrandFactory. Combine har mange års erfaring inden for digitale skilte, infoskærme og wayfinding til bl.a. detailhandlen og virksomheder. Med opkøbet af forretningsområdet tilføres flere digitale kræfter til produktporteføljen. BrandFactory styrkes yderligere i at kunne levere et samspil mellem digital og trykt kommunikation, og dermed sikrer vi den bedst mulige effekt af den visuelle kommunikation.

Læs den officielle pressemeddelelse her

 

Læs mere

BrandFactory Sverige tager næste skridt

BrandFactory Sverige tager nu næste skridt i sammenlægningen til Sveriges ledende aktør inden for visuel kommunikation og flytter sine to lokationer i Stockholm sammen. Læs den svenske pressemeddelelse her.

Læs mere
BrandFactory Sverige

"Vi vil gerne i seng med dig"

Det er ikke umiddelbart de ord, du forventer at høre, når du sidder foran Salgs- og Marketingdirektøren for Danmarks største brandingvirksomhed, BrandFactory. Ikke desto mindre var det de ord, der faldt en lun forårsdag under et forretningsmøde i Sydfrankrig. Og ordene blev startskuddet til et nyt og særdeles sexet samarbejde, som nu er i færd med at løfte dynerne på dansk erhvervsliv og ryste posen godt og grundigt.

Gæsteindlæg af Thomas Bickham.

Læs mere
Thomas Bickham

Vi passer på dine personlige oplysninger

Den 25. maj trådte den nye Persondataforordning i kraft i hele EU. Forordningen, som også kaldes GDPR (General Data Protection Regulation), erstatter den nuværende lovgivning om persondata og omfatter alle virksomheder, som håndterer personlige oplysninger.

Læs mere
GDPR

What would Oprah do?

De fysiske butikker står hverken med det ene eller det andet ben i graven, men de skal tænke i nye og anderledes baner, hvis de skal have fat i de »digitale indfødte«: Fremtidens kunder. Og her kan de passende begynde med at spørge sig selv: »Hvad ville Oprah Winfrey gøre?«

Læs mere
New Retail Day 2018

5 måder du styrker din butik med digitale skilte

Vi hører det diskuteret alle steder: Den fysiske butik mod onlinehandlen. Og den fysiske butik er bestemt ikke død. Der bliver bare stillet andre krav til kundeoplevelsen i dag end tidligere.

Læs mere

  5 gode tips til en succesfuld messe

  Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Og det er bestemt ikke gratis at tage på messe, så sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.

  Læs mere
  5 gode tips til en succesfuld messe

  Traditionen tro

  Igen i år tog BrandFactory pulsen på det kommende års trends og nyheder inden for dansk og europæisk design på messen »Trends & Traditions 2018«.

  Læs mere
  • Trends & Traditions 2018

   Er din firmabil en del af din branding?

   Du har sikkert en firmabil.

   Eller måske har din virksomhed en hel vognpark med personbiler, varevogne og lastbiler.

   Men er den tænkt ind som en del af din branding og kommunikation?

   Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske.

   Læs mere
   • Bilindpakning

    Forrige 1 2

    • 5 gode tips til en succesfuld messe

     Blog

     Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
    • Er din firmabil en del af din branding

     Blog

     Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?