Et stærkt nordisk samarbejde

BrandFactory Group

Fordele på tværs af landegrænserne og styrken ved lokal tilstedeværelse

BrandFactory Group er et netværk af professionelle fagfolk, som er gået sammen med det fælles formål at gøre din vej til succes nemmere ved hjælp af visuel kommunikation. Vores mission er at forvandle ideer til virkelighed og imødekomme og overgå dine forventninger, uanset hvem du er, hvad du sælger, og hvor du befinder dig.

Oprindeligt var vi otte virksomheder med en fælles passion for kommunikation. I 2017 besluttede vi at slå os sammen til en samlet gruppe under ét fælles navn: BrandFactory.

Vi er omkring 580 engagerede og forretningsorienterede medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige, som med alle deres evner og al deres erfaring hjælper dig til at få succes med din brandingmission.

/

Vi er bevidste om vores ansvar

BrandFactory integrerer på aktiv vis sociale og miljømæssige hensyn i alle vores forretningsaktiviteter og interaktion med vores interessenter.

BrandFactory Group arbejder konstant for at sikre, at vi selv, vores samarbejdspartnere og alle vores underleverandører agerer i overensstemmelse med national og international lovgivning og standarder, særligt inden for forretningsdrift, menneskerettigheder, arbejdsmiljø og bæredygtighed.

Stordriftsfordele og styrket erfaring

At være en del af en solid gruppe handler om at kombinere styrkerne og på bedste vis udnytte de kreative og praktiske fordele. Det skal dog aldrig afskære os fra vores lokale engagement eller de tætte forhold, vi har med vores kunder, for vi er stadigvæk kompetente lokale aktører, blot med en stærk gruppe i ryggen.

  • 5 gode tips til en succesfuld messe

    Blog

    Messer kan være en effektiv metode til at skaffe nye leads og skabe interesse for dit brand og dine produkter – hvis det altså gøres rigtigt. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at følge disse fem gode råd.
  • Er din firmabil en del af din branding

    Blog

    Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske. Vil du læse mere om alle fordelene?
 ? 
Kan vi hjælpe?