DA

Har du brug for hjælp?

Vejledninger

Vejledning: Foliedekoration

Skal du montere en foliedekoration - for eksempel et logo eller en kort tekst - på en plan overflade? Så finder du her en vejledning og en videoguide til, hvordan du nemt og problemfrit lykkes med det. 

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Folie i vand

Har du en større foliedekoration eller streamer, der skal monteres på en rude, lakeret plade eller plan overflade? Så kan du med fordel bruge denne metode med sæbevand, som gør det nemt at placere folien korrekt.

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Smartframe

Har du en smartframe med banner? Så viser vi dig her, hvordan du hurtigt og enkelt selv kan montere eller skifte banneret i rammen. Herunder finder du både en skriftlig guide og en film, der viser dig fremgangsmetoden.

Download vejledningen her

Se filmen her

Vejledning: Filer til plotterafdelingen

Hvis du har en foliedekoration eller tekst, der skal udskæres, skal de igennem vores plotterafdeling. Herunder finder du en vejledning til, hvordan du leverer filer, der er trykklare til plot.

Download vejledningen her

Vejledning: Filer til printafdelingen

Skal du have printet kampagnemateriale, plakater, billeder eller lignende, så er det vores printafdeling, der tager sig af det. Se her en vejledning til, hvordan du leverer filer til print.

Download vejledningen her

  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?