DA

Lagerelementer, transportplaner og levering til tiden

Lager og distribution

Effektivt lagerhotel

Det kan godt være, der ikke er så mange bløde senge og dejlige dundyner, men vores lagerhotel er kendt for den uforlignelige logistik, emballering og distribution af dine skilte, kampagner og inventar.

Med vores finjusterede online kommunikationssystem BrandEasy kan du roligt glemme alle bekymringer om lagerbeholdning, ordrehistorik, ordredata og leveringslogistik – for det klarer vi for dig. Uanset, hvor du har adresse, så er vi lige i nærheden, for vi distribuerer både lokalt, nationalt og internationalt.

Vil du have sat din branding i system?

Kim Jacobsen

Kim Jacobsen

Lageransvarlig

+45 4420 7885 kj@brandfactory.dk
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?