DA

Tilpassede digitale værktøjer

Digitale løsninger

Innovative onlineværktøjer, der gør det hele nemmere

Alt, hvad der har med BrandFactory at gøre, skal altid være førsteklasses, lige fra skræddersyede onlineværktøjer og omkostningseffektiv projektledelse til kundespecifikke databaser. Jo enklere proces, jo hurtigere håndtering og jo bedre resultat.

Når du samarbejder med BrandFactory, bliver selv det mest komplekse projekt effektiviseret ved hjælp af vores altomfattende online projektstyringsværktøj BrandEasy. Her kan du holde styr på dine ordrer og vedligeholdelsesopgaver, du kan booke folie til firmabilerne, og du kan designe og bestille træk og slip-markedsføringsmateriale i vores Printshop. Vores StoreManager giver dig et komplet overblik over dine butikker, og du kan holde styr på tidligere og igangværende kampagner og projekter.

Skal du ha' en hjælpende hånd? Kontakt Nicolai

Nicolai Juul Falkenlund

Nicolai Juul Falkenlund

Operations & Digital Director

+45 4454 5419 njf@brandfactory.dk
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?