DA

Tidligt samarbejde bedre resultater

Design og koncept

Lad os kvalitetssikre dit koncept

Du kender dit marked, og du kender din målgruppe. Vi ved alt om visuel kommunikation. Sammen kan vi udvikle skudsikre koncepter og gøre dem til virkelighed.

Uanset om det er et enkelt skilt, et spritnyt koncept, en ansigtsløftning til hele din butikskæde, en 3D- eller VR-præsentation eller noget nyt og banebrydende, som ingen endnu har set, så kan vi føre det ud i livet.

Har du brug for en sparringspartner?

Rikke Lindhardt Schou

Rikke Lindhardt Schou

Kreativ chef

+45 4454 5420 rls@brandfactory.dk
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?