DA

Høj detaljegrad og knivskarp kvalitet

Statens Naturhistoriske Museum

Kvaliteten i fokus

Når man har billeder, der er meget detaljerede, kræver det print i uovertruffen, knivskarp kvalitet for, at billederne kommer ordentlig til deres ret og imponerer og forundrer publikum.

Den prisbelønnede fotograf Levon Biss er kunstneren bag den flotte og forunderlige særudstilling på Geologisk Museum, Microsculpture, som bringer publikum helt tæt på nogle af dyreverdenens mindste væsener.

Morten Larsen

Morten Larsen

Projektchef

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Microsculpture

Insektportrætter

Fotoudstillingen består af 30 kæmpeportrætter af insekter fotograferet gennem et mikroskop, hvilket gør det muligt at se selv de mindste detaljer og hår på insekterne. Hvert portræt er sat sammen af imponerende cirka 8.000 billeder og viser insekter, som du aldrig har set dem før.

Krystalklare detaljer

Microsculpture
 • Vangsgaard bliver til BrandFactory

  Nyhed

  Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
 • Vidste du, at vi har en blog?

  Blog

  Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?