DA

Tilpasset kampagnemateriale til Skoda

Skoda

Kampagner der skaber blikfang

Skoda har løbende lanceringer af nye bilmodeller og derfor brug for kampagnemateriale hos forhandlerne, der effektivt og præcist skaber blikfang og fanger den rigtige målgruppe.

Om det er en bil til den lille familie, den store familie, den sportsglade eller den unge, kræver det forskellige typer kampagnemateriale, som understreger den enkelte biltype og sætter stemningen hos forhandleren.

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk
Skoda

Fransk tour-stemning

Skoda er sponsor for Tour de France og havde til sommerens kampagne valgt at hente den ægte, franske tour-stemning helt indenfor med solsikker, halmballer, ternede duge og gule elementer.

Kampagnemateriale fra A-Å

Gulvdekoration

Kompetencer i spil

Skoda kampagne

Stemning og branding

I samarbejde med Skodas kreative bureau udvikles der til kampagnerne dekorationer til vinduer, biler og gulve, bannere, flag, konkurrencemateriale og meget mere. Og så er der til hver kampagne et særligt element, der er tilpasset kampagnen og dens målgruppe.

Skoda
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?