DA

Sådan kom der øjne på OiSTER Mobil

Oister

Rullende reklame

Genkendelighed på et splitsekund er nøglen, når du som etableret brand skal reklamere i trafikken.

En fuldindpakket, lilla Fiat 500 med store øjne på taget spreder smil og leder lynhurtigt tankerne hen på syngende reklameøsters og nyt mobilabonnement, når den kommer trillende på vejene.

Ønsker du noget lignende?

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk

Oister i overhalingsbanen

En dekoreret bil er en rullende reklamesøjle, som 24/7 og hvorend den kommer hen, tiltrækker opmærksomhed og er med til at sprede dit budskab.

Det siger OiSTER

”Det er første gang, OiSTER har brugt BrandFactory. Vi har oplevet god kvalitet samt en fornuftig pris og leveringstid. Det endelige resultat er blevet rigtig godt, og serviceniveauet har været rigtig fint lige fra bestilling til levering af bilen.” 

Niels Kiel, Marketing- og kommunikationschef hos OiSTER

Kompetencer i spil

  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?