DA

Forvandling af 120 butikker til MENY

MENY

Landsdækkende konceptudrulning

Nyt navn, nyt koncept, nyt inventar, nyt alt til 120 butikker fordelt ud over hele landet og kun tre måneder til rådighed fra første streg i konceptet tegnes, til sidste butik slår dørene op. Det må være nok til at give de fleste sved på panden.

 For der er rigtig mange ting, der skal falde i hak, når man som Købmandshuset – der står bag hele Danmarks fødevaremarked MENY – skal gennemføre en komplet national udrulning af et nyt koncept på meget kort tid. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en erfaren samarbejdspartner, som har prøvet det hele før.

June Guldmann

June Guldmann

Customer Relations Manager

+45 4454 5429 jg@brandfactory.dk
BrandEasy

Helt tæt på processen med StoreManager

Med onlineplatformen StoreManager er Købmandshuset hele tiden tæt på processen og kan følge med i, hvilke butikker der har fået hvad. Det sparer en masse tid på opfølgning og sikrer, at alle informationer omkring butikkerne er samlet ét sted.

Med helt fremme

Når projektet både indebærer konceptudvikling, produktion og montering inden for en stram tidsplan, er det vigtigt at alliere sig med en samarbejdspartner, som har stor kapacitet og samtidig en stærk forståelse for den hastigt skiftende og konkurrenceprægede detailbranche, hvor det handler om at overraske og skabe oplevelser for sine kunder.

Meny
 • Vangsgaard bliver til BrandFactory

  Nyhed

  Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
 • Vidste du, at vi har en blog?

  Blog

  Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?