DA

Konceptudvikling og oplevelser til Imercos butikker

Imerco

Imerco bliver set

Butikkernes vigtigste opgave er i dag at skabe oplevelser, inspirere og give en god service, for den slags går aldrig af mode.

Netop de elementer er grundstenene i Imercos koncept, hvor tradition og innovation smelter sammen i et nordisk udtryk, og hverdagen er tænkt ind i den gode historie. Nøgleordene bag indretningen er fra køkken til bord, personlighed, nærvær og information – alt sammen favnet under paraplyen ”Appetit på livet”.

Skal du også frem i lyset?

Janne Fredslund

Janne Fredslund

Nordic Customer Relations Manager

+45 4454 5421 jf@brandfactory.dk

Åben og overskuelig indretning

Her er kræset for detaljerne og butikkerne har fået en mere åben indretning, der gør dem mere luftige og overskuelige, ligesom inventaret er holdt enkelt og neutralt for at lade varerne komme i fokus.

Den åbne og enkle indretning giver masser af mulighed for at skabe inspirerende kampagneøer og områder med specielle sæsonvarer.

Det siger Imerco

”Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med BrandFactory. Det er et åbent og produktivt samarbejde” 

Ove Timler-Wentzel, Distrikschef hos Imerco

Kompetencer i spil

Lad lyset sætte fokus

Imerco aktivt belysningen i sine butikker, og lyset spiller en central rolle i at lede kundernes blik og fremhæve specifikke træk ved de forskellige varetyper rundt om i butikken. Ved butikker, der ligger på gågader er lyssætningen i vinduerne med til at skabe synlighed om aftenen og understrege Imercos branding.

  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?