DA

Indpakning af DSB S-tog

DSB

Det handler om genkendelighed

Du kender med garanti de ikoniske DSB-røde S-tog, men vidste du, at den røde farve ikke er lak, men derimod en folie, der er indfarvet i lige netop DSBs røde logofarve?

Den røde indpakning sikrer DSB genkendelighed, når S-togene suser gennem landskabet, og er samtidig praktisk. Folien har nemlig en behandling, der gør det nemt at rengøre togene, hvis graffitimalere har været på spil. Og så er folien ikke mindst med til at beskytte togene, så de holder sig pæne i længere tid i mødet med de mange mennesker, som de dagligt fragter fra A til B.

Kim Christiansen

Kim Christiansen

Projektleder

+45 4420 7887 kc@brandfactory.dk
DSB S-tog

Genkendelighed på stationerne

Det er ikke kun på S-togene, at DSB sikrer hurtig genkendelse med den røde farve. DSBs billetautomater er ligeledes pakket ind i den flotte, røde folie, som gør det nemt for de rejsende at finde dem.

Certificerede montører sikrer hurtig eksekvering

DSB er dagligt i kontakt med titusinder af danskere, og målet er at gøre det nemt og behageligt at rejse. I arbejdet med at løfte den opgave spiller BrandFactory en central rolle for DSB og har gjort det i to årtier.

BrandFactory har et særligt hold montører, som er certificerede til at arbejde på Banedanmarks områder. Det giver den fordel, at de kan rykke hurtigt ud og klare opgaver – også når tidsplanen er stram.

DSB S-tog
 • Vangsgaard bliver til BrandFactory

  Nyhed

  Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
 • Vidste du, at vi har en blog?

  Blog

  Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?