DA

Dior skaber blikfang med frontstande

Dior

Dior skiller sig ud i mængden

Der skal effektive midler i brug, hvis du vil skille dig ud og fange kundernes opmærksomhed i et stormagasin eller hos en materialist, hvor brands står side om side og konkurrerer og nye produkter lanceres med lynets hast.

Dior bruger kampagnestande i forbindelse med lanceringer af nye produkter. De forskellige stande er tilpasset præcis det produkt, de skal reklamere for, og fungerer som effektiv blikfangst.

Se i filmen nederst, hvordan en frontstand for Dior i Magasin bliver bygget.

Morten Larsen

Morten Larsen

Projektchef

+45 4044 6284 mol@brandfactory.dk
Dior frontstand

Fuld fart på kreativiteten

Selvom en stand er et kampagneelement, der kun står i butikken i en kort periode, går Dior ikke på kompromis med kvaliteten og nytænkningen. For eksempel kan standene indeholde skærme og forskellige lyseffekter.

Det siger Dior

”Vi er meget tilfredse med den professionelle og fleksible attitude, vi bliver modtaget med. Der findes altid en kreativ løsning, selv med korte deadlines. BrandFactory er dygtige til at fange vores brief meget hurtigt og komme med gode ideer til udformningen af vores stande. De forstår vores kvalitetskrav og leverer altid et flot stykke arbejde.”

Camilla Borregaard-Clarke, Marketing & Key Account Manager hos Dior

 • Vangsgaard bliver til BrandFactory

  Nyhed

  Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
 • Vidste du, at vi har en blog?

  Blog

  Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?