DA

Røde logoer i lange baner

AVIS

Kæmpe vognpark – ensartet branding

10, 20, 30, 100… og man kunne blive ved, for AVIS har rigtig mange biler kørende rundt omkring på de danske veje.

Når man har så stor en vognpark, er det jo oplagt at bruge de mange kvadratmeter bilsider til branding. Og det er præcis, hvad AVIS gør.

AVIS har valgt en simpel, men effektiv og letgenkendelig dekoration, som går igen på alle bilerne og er let at spotte i trafikken. Et tydeligt, rødt logo på en hvid baggrund er det eneste, der skal til for at plante et frø i forbrugernes bevidsthed, så det er AVIS, de vælger, næste gang de skal leje en varevogn eller personbil.

Peter Krejlund

Peter Krejlund

Key Account Manager / Sport

+45 4454 5413 pk@brandfactory.dk
AVIS

Gnidningsfri montage

Når biler er ens kernekompetence og man har så stor en vognpark som AVIS, hvor der konstant kommer nye biler til, er det vigtigt, at påsætningen af logoer forløber gnidningsfrit og effektivt.

Derfor kommer BrandFactorys dygtige foliemontører ud, hvor bilerne er og sørger for, at de får præcis samme look som resten.

Det siger AVIS

"BrandFactory har i flere år været vores trofaste leverandør. De brander vores biler, de udsmykker vores udlejningskontorer, mødelokaler og meget mere. Vi er utrolig glade for at have BrandFactory som leverandør, fordi de altid står klar til at hjælpe, når vi har brug for dem. Tilmed er vores kontaktpersoner, Peter og Dorthe, helt fantastiske og meget hjælpsomme."

- Janni Krarup, Marketing Manager Denmark hos AVIS

AVIS
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?